Lucille Moran

Director

Cow ham hock sausage ribeye fatback. Pig sausage turducken, beef drumstick corned beef andouille.

Gregory Rondeau

Manager

Burgdoggen pork chicken, spare ribs cupim landjaeger shankle jowl flank porchetta swine.

Linda Sommers

Lawyer

Beef ribs beef ham, ham hock porchetta shank jerky frankfurter flank shoulder. Turkey jerky venison.

John Green

Concultant

Chuck landjaeger fatback ham hock. Chicken shankle burgdoggen beef ribs salami kevin pork andouille.

Martin Emmerson

Manager

Meatball prosciutto pork belly beef ribs, brisket sausage jowl filet mignon short loin frankfurter.

Pearl Christensen

Director

Kielbasa landjaeger ground round jerky shoulder, bresaola picanha. Shankle boudin tongue, bresaola.

Contatti

Via Nuova, 44/A, 55018 Capannori LU
T. +39 0583 428318 | +39 0583 428324 parcoscientifico@comune.capannori.lu.it
pg.comune.capannori.lu.it@cert.legalmail.it

__________________

Partendo dalle necessità e opportunità che emergono dal tessuto socio-economico del territorio, l’ambito di specializzazione del Parco è quello delle innovazioni di prodotto e processo che integrino soluzioni di salvaguardia ambientale con uno specifico riferimento all’economia circolare.

PRIVACY POLICY  –  COOKIE POLICY

Attività

Facilitare i percorsi di innovazione | Agevolare i processi del trasferimento tecnologico | Supportare la nascita e lo sviluppo di imprese |
Fornire strumenti informativi e formativi